Det jag gillar med tekakor är att dom är så himla fluffiga och saftiga att de bara smälter i munnen. Ett riktigt bra “comfort bread” helt enkelt. De kräver inte så många ingredienser men blir ändå riktigt smakrika och goda. Inget slår den där stunden när man skär upp ett nybakt bröd och det ryker om det och så brer man på smöret som smälter. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det!
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Skulle det vara möjligt att kalljäsa redan utstansade bröd över natten och grädda på morgonen?
Alldeles för varmt för min ugn 🙁 blev väldigt mörka väldigt snabbt och hann inte bli helt färdiga i mitten
Tack för receptet 🙏🏻sååå goda
Vilken storlek på stans?
Ska man pensla med vatten när man tar ut från ugn? Eller hur blir ytan?
Riktigt goda bra recept. Använde dock lite mindre mjöl än det som stod i receptet ❤️
Kul att du gillade det 😍 Tack!