Idag fick jag göra en gammal goding från arkivet: Ferrero Rocher tårta! Denna är det många av er som tycker om och det förstår jag! Den är ju bara fantastiskt god och lyxig. Ursprungsreceptet på Ferrero Rocher-tårtan gjorde jag för två år sen. Dagens tårta ändrade jag lite på och jag tycker nog att den blev ännu godare denna gång.
Jag använde grovhackade hasselnötter som dekoration istället för hasselnötskross till dekorationen. Sprinklade lite guldströssel för extra glam men den största skillnaden i dagens tårta är insidan! Istället för ganache så fyllde jag den med nutella och hela hasselnötter för att ge tårtan mer Ferrero Rocher-känsla, utifrån och in.
Författare: Camilla Hamid
Det står inte vad man ska ha för mått till tårtbotten och när man trycker på länken kommer man endast till kökets hemsida o inget resept
Hejhej! Ursäkta sent svar. Nu är receptet uppdaterat, tack för att du uppmärksammade detta! <3
Hej
fortfarande kökets hemsida och ingen recept 🙁