Dalgona coffee – kaffedrink med vispad kaffekräm

Såhär gör du det supertrendiga koreanska vispade kaffeskummet – dalgona coffee!

Dalgona coffee – kaffedrinken med vispad kaffekräm, har tagit internet med storm.

Den har sitt ursprung i både Sydkorea och Grekland och kan antingen drickas kall med isbitar eller med varm mjölk. Jag har verkligen försökt att hålla mig från att falla för trenden men nu blev jag för nyfiken. I min senaste video visar jag er hur man gör den här kaffedrinken och testar den för första gånge. I videon är det min 100% ärliga åsikt. Har du testat dalgona coffee? Vad tycker du?

dalgona coffee

Recept på Dalgona coffee på tre olika sätt hittar du HÄR!

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x