Ni vet nog vid det här laget hur mycket jag ÄLSKAR citronpaj. Så det kommer sig ganska naturligt att jag på så många olika sätt jag bara kan vill ta fram nya varianter på just citronpaj. Den här godingen är toppa med härligt fluffig och len hallonmaräng. Härligt sötsyrlig rakt igenom!
Receptet bakas i en pajform med avtagbar botten med diameter på 20 cm, vilket ger 6-8 generösa bitar.
Går det att göra marängen i förväg eller blir det bäst att göra den precis innan servering? Om det går att förbereda, hur gör jag det bäst? Förvara marängen i spritspåse i kylen och spritsa innan servering eller spritsa och förvara pajen färdigspritsad i kylen? Tack!
Under punkt 9 står det att man ska vispa vitorna i en värmetålig bunke. Men det står ingen om vattenbad? Heller inga grader på marängen?
vad kan man ha istället för sötad kondenserad mjölk. ska baka detta ser så himla gott.
Kan man frysa den?
Vad gör man om man inte har en värmekänslig bunke?
Kan man dekorera den med hallon maräng men servera dagen därpå?
Absolut! 🙂
Ska man vispa i en värme tålig bunke över vatten bad?
Ja 🥰
Hallå?? Kan man dekorera med marängen men servera dagen efter?
Kan den stå i rumstemperatur eller bör den va kyld?
Det kan man göra men risken är stor att marängen börjar vätska sig ❤️