Inlägget innehåller reklam för min bakbok “Baka utan ugn”.
Idag är jag löjligt glad! För jag har precis fått veta att min bakbok “Baka utan ugn” kommer att släppas 1 vecka tidigare än planerat. Alltså 30/4 istället för 7/5! Hur bra? Alltså otåliga jag har gjort glädjeskutt sen jag fick nyheten. 1 vecka mindre att längta.
Har du inte förhandsbeställt boken än så kan du fortfarande göra det till ett rabatterat pris HÄR! Boken innehåller över 50 HELT NYA recept som bakas utan omvägen via ugnen och som inte finns på bloggen, fantastiskt fina bilder tagna av Ulrika Pousette och en hel drös med bakinspiration.
Passande nog så är även dagens recept no bake. Nämligen chokladbollskaka med daimfluff! Krämig chokladbollssmet som bres ut i en springform och när den har stelnat så toppas den med härligt luftig daimfluff. En riktig drömkaka helt enkelt!
Det som är så himla bra med chokladbollskaka, förutom den svindande goda smaken, är att det är så himla smidigt att baka. Man slipper liksom hela processen med att rulla bollar. Älskar sånt!
Hej! Kan man frysa ner hela kakan? Hur blir det med fluffen? Tack för underbara recept!
Hejhej! Det går jättebra att frysa in hela kakan! 🤗