Chocolate chip cookies med en härlig gömma av kladdkaka.
Ok, lyssna på det här: kombinationen segmjuka chocolate chip cookies med kladdig och härligt chokladig kladdkaka. Vad säger du om det? Dessa kakor är beviset på att gott + gott nästan alltid blir ännu godare. Den perfekta kakan när man inte kan välja om man vill baka kladdkaka eller chocolate chip cookies.
Hej! Jag prövade att göra kakorna veganska idag. Jag använde mjölkfritt margarin, vegansk choklad och kikärtsspad. Smeten blev lite lösare så jag hade i lite mer mjöl och sen så ställde jag den i kylen medans kladdkakasdegen var j frysen. Det blev lika bra som dom andra gångerna när de varit enligt receptet. Tack Camilla
Hejhej! Vad kul att höra att du fick till det så bra
Jag fäster din kommentar så andra kan se. Tack själv!
Hej
Går det att byta ut mjölet till glutenfritt ?
Mvh Therése
ja det funkar toppen
ja det gjorde jag
är de goda?
JA
Hej! Du har glömt att skriva ut när mjölet ska ner i kladdkakan. Antar att det ska i med de torra ingredienserna?
Hejhej! Tack för att du sa till, nu är det fixat
Kan man frysa??
Det går bra
Går det bra att frysa in dom?
Funkar utmärkt
Hur gör man dessa veganska?
Hejhej, förlåt för sent svar. Jag har tyvärr inte testat detta ännu <3
Hej! Kan man byta ut bikarbonat mot dubbelt så mkt bakpulver?
Jag följde receptet jätte noggrant. Det ända jag gjorde annorlunda var att cookie doughen fick stå i kylen i 40 min istället för 20. Jag gjorde som du skrev och fördelade kakorna på två plåtar. Men alla kakorna flöt ihopa. Så jag testade lägga fyra på en plåt men dom flöt ändån ihopa. Vad gjorde jag för fel?
kan man göra det laktos fria?
Absolut! Bara att byta ut mot laktosfria ingredienser rakt av
Bakade dessa i helgen o tog m några till jobbet. Både jag, mina barn och kollegor älskade kakorna! Så himla goda!!

Vad kul att höra!
Hej, detta är jättegott. Om man inte nödvändigtvis vill ha cookies kan man göra det i en ugnsform. Tryck ut cookiedough smeten först och häll sen på kladdkakesmeten ovanpå. In i ugnen. Låt svalna innan servering. Eller ställ i kylskåp och skär upp i rutor för att serveras efter ett par timmar. Innan servering låt det bli rumsvarmt eller värm ett par sekunder i micron.
hej det här ser super gott ut mumsilibaba
Hejhej Lisa! Visst gör det
Kan man göra dessa fast mindre? Så de blir 25-30 kakor istället?
Absolut
Det du behöver tänka på är att de inte behöver gräddas lika länge. Håll koll på ugnen 
Hej!
Jag provade att göra dessa, men tyckte det blev lite svårt när jag skulle rulla degen. Kladdkakesmeten stod i frysen i ca 1 timme, men var fortfarande väldigt kladdig och svårarbetad när kakorna skulle rullas. Skulle smeten ha stått i frysen längre?
Hur som haver var kakorna väldigt goda! <3
Hejhej! Det du kan göra om du upplever att den inte blir tillräckligt fast i frysen är att frysa in smeten i iskubs- eller silikonformar
Hej! Älskar dina recept Camilla! Testade att baka dessa i helgen o det blev väldigt bra! Köpte nyss din bok Kaka På Kaka, är väldigt nöjd! Rekommenderar verkligen den!
Hej Alma! Vad kul att du gillade dem och att du gillar boken! Tack fina du
Använd inte rågmjöl och gör häller små än stora bollar


