Det här kanske blir mitt sista jordgubbsrecept för i år innan jag tar min an andra bärsäsonger den här sommaren och bakar loss med skogens juveler. Men det är iallafall med pompa och ståt. Nämligen med en chocolate chip cookie dough pie med jordgubbar. Så gott!
Receptet görs i en pajform med diameter på ca 20 cm, vilket ger 6-8 generösa bitar. Godast är den här pajen när man serverar den med en kula vaniljglass.
Hej!
Superspännande att testa det här!
Jag har just nu pajen i kylen inför förgräddningen. Fattar att du kanske inte hinner se/svara, men chansar; ska resten av degen förvaras i kylen? Innan den ska smulas över fyllningen alltså?
Tack för en supersida! Min nya drog på instagram… 🤤
Hej!
Funkar det att baka detta dagen innan en tillställning eller är det bäst samma dag? ☺️ Och finns det andra alternativ än att använda brun farinsocker strö?
Hejhej! Den är ännu godare dagen efter 🙂 Ställ bara fram den i rumstemperatur en stund innan servering.
Går de bra att frysa in denna?
Hej hej! Förlåt för sent svar, det går jättebra! 💕
Hej, går det lika bra att använda frysta jordgubbar ?
Hur mkt glutenfritt mjöl ska man ha?
Hejhej, jag har tyvärr inte hunnit testa baka denna glutenfri. Säg gärna till om du prövar och berätta hur det blev 🥰