Förra sommaren vart chocolate chip cookie cakes riktigt hett i bakvärlden! Det är helt enkelt att man gräddar hela kakdegen i en form (ofta gjutjärn) och skär i bitar efter gräddning, Även om den största hype:en är över så är jag inte riktigt klar med det bakverket och bestämde mig för att grädda kladdkaka inbakad i själva kakdegen.
Det bästa med att grädda kladdkakor inuti något annat typ pajskal eller cookie cake är att det inte blir några torra kanter överhuvudtaget! Den blir bara sådär perfekt genomkladdig. Sådär farligt “Hej, jag kommer äta upp hela kakan själv”-gott. Sådär så att man säger att man ska bara ta en bit, och en till, ok bara en sista och sen är hela kakan uppäten med härligt gott samvete. Så god är den.
På min instagram @mykitchenstories.se har jag även lagt upp en liten video där jag visar på hur jag gör den här kakan. Följ mig gärna där om ni inte redan gör det!