Så här gör du:
- Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.
- Börja med kladdkakan. Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Tillsätt strösocker, kakao och salt. Rör om till en jämn smet.
- Ha sen ner 1 ägg i taget och rör om mellan varje ägg. Avslutningsvis har du ner vetemjölet och sen ska allting bara röras ihop precis tills det går ihop.
- Grädda sen kladdkakan i mitten av ugnen på 175 grader, över och undervärme i ca 20 min eller tills kanterna är gräddade och mitten är vobblig.
- Sen behöver kladdkakan stelna i kylskåpet i minst 4h men helst över natten innan du toppar den med cheesecake gjord på färskost, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker som du vispar ihop till en krämig smet med elvisp.
- Toppa den sedan med kolasås, chokladpopcorn och dumle. Hoppas att det ska smaka!
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.