Okej, lyssna på det här… Spröd kexbotten möter len vit chokladcheesecake med citron, som toppas med färgglada choklad godisägg. Det här är en ljuvligt god cheesecake som bakas helt utan ugn och som glädjer både smaklökar och ögon!
Okej, lyssna på det här… Spröd kexbotten möter len vit chokladcheesecake med citron, som toppas med färgglada choklad godisägg. Det här är en ljuvligt god cheesecake som bakas helt utan ugn och som glädjer både smaklökar och ögon!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 10-12
Ingredienser
Botten:
100 g smör
15 digestivekex
Cheesecake:
300 g vit choklad
2 dl vispgrädde
600 g färskost
zest från en citron
1 dl florsocker
Godisägg att garnera med
Tips!
Receptet bakas i en rund form med diameter på 23 cm.
Receptet bakas i en rund form med diameter på 23 cm.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK