I väntan på sommaren så tycker jag att vi alla ska baka ett gäng hallonpajblondies. Alltså ljusa brownies med syrliga hallon från frysen och havresmul. En riktig dröm med olika konsistenser som gör dessa blondies till en härlig kakdröm.
I väntan på sommaren så tycker jag att vi alla ska baka ett gäng hallonpajblondies. Alltså ljusa brownies med syrliga hallon från frysen och havresmul. En riktig dröm med olika konsistenser som gör dessa blondies till en härlig kakdröm.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 12
Ingredienser
Blondie:
200 g smör
200 g vit choklad
4 ägg
2 dl strösocker
2 tsk vaniljsocke
1 krm salt
3 dl vetemjöl
150 g frysta hallon
Havresmul:
50 g mjukt, rumsvarmt smör
1 dl vetemjöl
0,5 dl havregryn
0,5 dl strösocker
1 msk ljus sirap
2 tsk vaniljsocker
Tips!
Receptet bakade jag i en rektangulär form med måtten 20×27 cm.

Receptet bakade jag i en rektangulär form med måtten 20×27 cm.

Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Hej går dessa att göra glutenfria ?
Hej, undrar bara om man måste använda vit choklad 🍫
Jag har försökt göra dessa flera gånger, men oavsett hur mycket längre jag låter de vara kvar i ugnen så är den ändå i princip smet när jag tar ut den. Jag förstår att den ska vara lite kladdig, men den är fortfarande i exakt samma form som innan jag gräddade den, även om den får stå i kylskåpet i någon timme. Ovansidan av kakan blir fint gräddad, vad är det jag gör som är fel? Använder jag fel slags form eller är det något fel med min spis?
Jag undrar också hur dessa kan göras glutenfria 😍