Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Jag fick inte till denna tårtan alls. Frostingen blev alldeles för lös och allt blev bara en sörja och inte ens hälften av den gick åt. Hade ändå samma storlek på formar. Midsommar tårtan fick bli jordgubbar med grädde i stället 😭😭😭
Åh denna ser så god ut men jag har svårt att förstå receptet. Det är så rörigt 😔
Toppen betyg av gästerna på min brors kalas . Fick den fast och fin . Värd att baka igen
Vad glad jag blir 😀
Bytte ut jordgubbe mot blåbär och hade som fyllning i en vanlig tårta. Vilken fantastisk kräm! Perfekt konsistens för tårta verkligen. Tack för det här receptet! <3
Åh vad glad jag blir att du gillar 😍❤️
Kan man byta ut jordgubbarna och ta hallon istället?
Ja, ett svårläst recept. Det är upprepande. Det finns två olika instruktioner för purén. 500 g eller 750 g jordgubbar. Som ger antingen 2,5 dl eller 5 dl puré. Kanske därför det blivit för löst för någon.
Halloj! Skulle du säga att cheesecakefyllningen är ”fast” som tex vispad pannacotta eller mer ”lös”? Hoppas du förstår min fråga 🤣