Ordning och reda

Det här inlägget är i samarbete med smarthem.se .
Nästefter min kökshylla och fotovägg står projektet att få ordning på alla mina kryddburkar på tur. De ligger just nu ligger huller om buller i en låda (jag väljer att bespara er från den synen, ni får bild på slutresultatet istället haha!). Jag älskar att ha struktur på allt i köket, speciellt eftersom att jag har så himla mycket olika grejer men det kan vara svårt att få till det på egen hand i det där pinterest-stuket som jag älskar.
Kundbild från smarthem.se .
smarthem.se hittade jag lite olika smarta kryddförvaringar. Både sånna som man kan sätta in i lådor och sånna som man kan sätta upp på in- eller utsidan av köksluckan. Det blir inte bara snyggt och ordnat utan och så mycket enklare att hitta bland alla kryddor och få en bra översikt över vad som snart är slut och inte.
 
Vilken variant gillar ni bäst? Jag kommer nog köra på en kombination eftersom att jag har sååå många kryddburkar hemma haha! 

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

Ordning och reda

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Monkka
7 years ago

Hej Camilla! Jag har börjat följa din blogg de senaste månaderna, du har alltid så fina recept som får det att vattnas i munnen. På tal om kryddhyllor så köpte jag 4 såna här (http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/00177249/) på Ikea, det får plats ca. 30 kryddburkar och det är lätt att nå dem när de ligger i en utdragbar låda.
Kram
Monika

Linnéa - The Hungry Gosling
7 years ago

Så himla smarta lösningar! Själv har jag alla mina kryddor i ett skåp, vilket gör att jag måste plocka ut allt om jag behöver en burk som står långt in. Inte det minsta praktiskt, så något sånt här hade ju varit perfekt 🙂

Lars-Göran
7 years ago

Intressant som vanligt.

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?