Ordning och reda

Det här inlägget är i samarbete med smarthem.se .
Nästefter min kökshylla och fotovägg står projektet att få ordning på alla mina kryddburkar på tur. De ligger just nu ligger huller om buller i en låda (jag väljer att bespara er från den synen, ni får bild på slutresultatet istället haha!). Jag älskar att ha struktur på allt i köket, speciellt eftersom att jag har så himla mycket olika grejer men det kan vara svårt att få till det på egen hand i det där pinterest-stuket som jag älskar.
Kundbild från smarthem.se .
smarthem.se hittade jag lite olika smarta kryddförvaringar. Både sånna som man kan sätta in i lådor och sånna som man kan sätta upp på in- eller utsidan av köksluckan. Det blir inte bara snyggt och ordnat utan och så mycket enklare att hitta bland alla kryddor och få en bra översikt över vad som snart är slut och inte.
 
Vilken variant gillar ni bäst? Jag kommer nog köra på en kombination eftersom att jag har sååå många kryddburkar hemma haha! 

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Monkka
6 år sedan

Hej Camilla! Jag har börjat följa din blogg de senaste månaderna, du har alltid så fina recept som får det att vattnas i munnen. På tal om kryddhyllor så köpte jag 4 såna här (http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/00177249/) på Ikea, det får plats ca. 30 kryddburkar och det är lätt att nå dem när de ligger i en utdragbar låda.
Kram
Monika

Linnéa - The Hungry Gosling
6 år sedan

Så himla smarta lösningar! Själv har jag alla mina kryddor i ett skåp, vilket gör att jag måste plocka ut allt om jag behöver en burk som står långt in. Inte det minsta praktiskt, så något sånt här hade ju varit perfekt 🙂

Lars-Göran
6 år sedan

Intressant som vanligt.

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x