Nyttig morotskaka med cream cheese frosting

Det va ett tag sen nu som jag gjorde en collab med en annan bloggare men nu är det dags igen! En av mina favoritbloggare Linn på Go for fit bakade min mjuka morotspepparkaka i en nyttig version och jag var bara tvungen att testa!
Eftersom att det inte längre är pepparkakssäsong längre (vi har nog alla ätit tillräckligt med pepparkakor vid det här laget!) så skippade jag pepparkakskryddan i hennes recept. Och vet ni, den här nyttiga morotskakan är minst lika tillfredsställande som en vanlig morotskaka med extra allt. Ni måste testa!
 
Linns recept på nyttig morotskaka hittar ni här och jag la till 1 dl kokosolja som jag vispade upp tillsammans med färskosten till frostingen för lite extra fluffighet.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Helen
6 år sedan

Mm så gott! Inte fel att köra nyttigt emellanåt 🙂 hade tänkt att köra nyttig månad i febr. annars baktokig som jag är; ) vad fina bilder du tar! Kram

Anonym
6 år sedan

Underbara bilder! Och den där frostingen – Mmm! Ser drömgott ut 😀

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x