Kitchen details

Under en väldigt lång tid har jag haft en omålad kökshylla stående mot väggen, fina tavlor och prints insatta i ramar och en massa idéer i mitt huvud om hur jag vill göra om mitt kök efter renoveringen. En renovering som var klar för typ 3 månader sen hahaha. Men nu så, nu har jag äntligen blivit klar med grovgörat! Och det här är resultatet.
Mitt mål var att få in lite mer värme och hemtrevnad i mitt tidigare helt svartvita kök som kändes väldigt kalt. Jag gillar fortfarande att vara sparsam med färger och det är en svår balans men hittills är jag nöjd.
Höjdpunkten är fotoväggen som jag finurlat på länge. Jag älskar ”recept”-printet från thefashionroom.se. Receptet är mitt eget som de har gjort om till ett print. Riktigt snyggt och personligt. Jag funderar på att göra en till med ett efterrätts-recept. Även ramen är därifrån vilket är perfekt då det kan vara ett riktigt tröttsamt projekt att hitta en passande ram på annat håll.
Jag är som sagt inte helt klar än. De tomma ramarna ska fyllas med något fint och jag vill gärna få upp lite fina koppar och någon fin gryta på hyllan. Vad tycker ni?

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
6 år sedan

Vad fint det ser ut!

Rebecca
6 år sedan

jättefint!

Anna ML Holm
6 år sedan

Jättefint!

Viktoria
6 år sedan

Jag tycker att du har det jättefint och gillade verkligen din recept-print!

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x