Ny plastmatta till köket?

Det här inlägget är i samarbete med trendcarpet.se

Att ha en matta i ett rum gör så himla stor skillnad. Rummet blir mycket mysigare med en matta men det kan bli en jobbig historia när det kommer till att ha en matta i köket. Det spills och kladdas, barnfamilj eller ej haha. Den enda typen av matta som funkar för mig i köket är plastmatta. De är lätta att rengöra och torka av om man spiller något.
Förra sommaren köpte jag en jättefin plastmatta i svartvitt. Jag var ju helt inne på att inreda hela köket i bara svart och vitt men har nu börjat rör mig mot varmare färger som rosa, beige och grått. Den svartvita mattan passar alltså inte alls in längre! Jag har kikat på Trendcarpets plastmattor från Horreds och har hittat en hel del favoriter som går i just de färgerna som jag letar efter! Trendcarpet har riktigt bra priser på horredsmattan och är den enda återförsäljaren i Sverige som erbjuder både fri frakt och fri retur.
 
Horreds mattor är en av Sveriges mest sålda plastmattor och jag förstår varför! De har allt från stilrena och avskalade plastmattor till lite mer lekfulla varianter. Dessutom är alla mattor hos Trendscarpet märkta med care and fair-märkning, vilket innebär att barnarbete inte förekommer vid mattor som du köper hos Trendcarpet.
På bilden ser ni några av de jag funderar över. Det finns också enfärgade utan mönster men för att mattan inte ska smälta in i golvet och faktiskt göra någon visuell nytta så vill jag helst ha en med mönster. Vilken gillar ni bäst? Kommentera gärna vad ni tycker 🙂

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

Ny plastmatta till köket?

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Umm A
7 years ago

Var är dina muggar ifrån? 😍

Anonymous
7 years ago

Den sista!

Ruki
7 years ago

Alla mattorna va ju fina svårt o säga vilken 🙂

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?