Inte bara en bulle i ugnen

…utan en i magen också! I maj blir jag mamma igen och det ska bli såå roligt att få ge vår dotter en vän för livet, ett syskon. Ni som kom på eventet vet redan om detta, magen var redan stor då men annars har jag inte direkt varit öppen med att jag är gravid. Anledningen till varför jag inte sagt något är helt enkelt för att jag inte visste hur jag skulle säga det. Jag är egentligen inge bra på det här med att vara personlig i sociala medier haha men det skulle kännas konstigt att helt plötsligt ha en unge till utan att berätta något.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Malin
6 år sedan

Grattis! Vad roligt!

Anonym
6 år sedan

Allahumma zid wa barik!
Må Allah skydda er å ge er framgång amin. <3 gläödjande!
Älskar din blogg syster <3

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x