Vet ni vad jag hittade inne på ICA Maxi häromveckan?! Reese’s peanut butter cups. Det är ingen hemlighet att jordnöttsmör och choklad är en farligt god kombination. Man får bara inte nog! Självklart vill jag hylla detta godis lite extra och bestämde mig därför för att göra en Reese’s cupcake som består av en saftig chokladmuffin och en riktigt fluffig och god jordnötssmör-frosting. En god chokladglasyr på det och självklart en (halv) Reese’s på toppen. PERFEKTION!
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Hej Camilla. Vad kan man ha i istället för filmjölken? Är bosatt i Tyskland, har inte sett vanlig filmjölk i butikerna. Såå tacksam för svar!
Hejhej, pröva blanda ungefär 2/3 mjölk och 1/3 turkisk yoghurt eller gräddfil så får du en rätt bra ersättare i för filmjölk i just bakning 🥰 Lycka till