Fruktsallad med keso

Det har varit svårt att blogga de senaste dagarna. Jag sörjer fortfarande den hemska händelsen som skedde i fredags. Mina tankar går till de drabbade och det är en stor sorg för mig att något så ondskefullt kunde drabba mitt älskade Stockholm. Men jag försöker gå vidare, annars har man låtit ondskan vinna.
I förra veckan fick jag hem ett litet bud från Arla Keso där de tipsade om att göra fruktsallad med keso med deras nyhet Supermini som är både proteinrik och bara innehåller 0,2% fett.
Jag smaksatte min kesofruktsallad med rivet citronskal och äkta vaniljpulver. Så fräscht och gott! Det passar både bra som en stadig frukost eller som ett mättande mellanmål före eller efter träningen. Exakt hur jag gjorde min fruktsallad hittar ni receptet på nedan och räcker till två portioner.
Använder du melonen som skål till fruktsalladen får du inte bara en snygg fruktsallad men du slipper också diska lika mycket efter haha (note: food hack). Vill du hellre äta i en vanlig skål är det bara att skära melonhalvan i bitar och ha i salladen.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Fruktsallad med keso

Ingredienser

2 dl keso
rivet skal från 1 citron
1 krm äkta vaniljpulver
1 honungsmelon
4 jordgubbar
1 äpple
färsk mynta till garnering

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

2 dl keso
rivet skal från 1 citron
1 krm äkta vaniljpulver
1 honungsmelon
4 jordgubbar
1 äpple
färsk mynta till garnering

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Blanda ihop keso med rivet citronskal och äkta vaniljpulver.
  2. Dela honungsmelonen i två och gröp ur kärnorna. Fördela kesoblandningen i melonhalvorna.
  3. Skär upp äpple och jordgubb och toppa keson med dem.
  4. Garnera till sist med färsk mynta.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Blanda ihop keso med rivet citronskal och äkta vaniljpulver.
  2. Dela honungsmelonen i två och gröp ur kärnorna. Fördela kesoblandningen i melonhalvorna.
  3. Skär upp äpple och jordgubb och toppa keson med dem.
  4. Garnera till sist med färsk mynta.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom
7 years ago

Så gott det såg ut:)

Anonymous
7 years ago

Så fina bilder!

JUNITJEJ
7 years ago

Mums, så gott!

Anonymous
7 years ago

Gud så gott, och vilken vacker uppläggning 😀

Jenneli
7 years ago

Ser supergott ut! 🙂

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?