Kakor i långpanna är perfekta när man får många gäster eller ska ha en större fest. Istället för att göra samma bakverk om och om igen så har du tillräckligt med bitar redo efter en gräddning. Helt perfekt!
Prinsesstårta är en riktig klassikerfavorit hos mig och jag provade nyligen att baka den i långpanna.Tillsammans med min hemmagjorda vanilkräm till fyllningen så blir detta ett säkert kort på bjudningen eller släktfesten.
Aldrig hört talas om prinsesstårta i långpanna. Detta får det bli på nästa födelsedagskalas!
Ja det är lite ovanligt men är perfekt att servera på kalasbjudning 😀
Mm den ser jätte god ut! Tänkte fråga dig om tårtbotten, jag har ett annat recept på den fast med inklusive potatismjöl för att den ska bli mer "luftig" om man säger så. Blir din också det även fast du inte använder det i ditt recept?
Tack för en inspirerande och härlig matblogg!
Oj så gott!
Ja vi gjorde tårtbottnar till dopet i långpanna (så det skulle bli en stor tårta) 🙂