
Pannkakor är ju bara så himla gott! Ännu bättre blir de om de är nyttiga för då kan man äta dem varje dag till både frukost och middag. Särskilt om man är en treårig pannkaksälskare som min lilla dotter! De här nyttiga pannkakorna är helt fria från vitt socker och gluten.

Den här nyttiga pannkaksvarianten gör du på ynka två ingredienser och de tar inte alls lång tid att svänga ihop. Tricket för att få en bra pannkakssmet som är enkel att vända i stekpannan är att inte slarva med mosandet av bananen. När du tror att du har mosat den tillräckligt så ska du mosa lite till. Det allra bästa är att använda stavmixer för att mixa bananen helt slät.
Receptet ger 2-3 stycken pannkakor beroende på hur stora du gör dem.
Ingredienser (nyttiga pannkakor):
2 ägg
1 medelstor mogen banan
lite smör eller kokosfett till stekning
Gör såhär:
1. Mosa bananen tills du får en helt klumpfri smet.
2. Vispa upp äggen lätt i en bunke och tillsätt den mosade bananen under fortsatt vispning.
3. Stek pannkakorna i en stekpanna med lite smör på medelvärme tills de fått fin färg.
brukar också göra bananpannkakor, så gott!
Mums vad gott! 🙂
Ja riktigt gott blev det 😋
Gud så gott!! Ha en underbar dag! <3