Glutenfria fudge brownie cookies

Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet. Idag bakade jag de här super goda fudge brownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. De är bara FÖR GODA! Det är riktigt svårt att hålla sig för att inte äta dem innan jag fotat klart.

Dessutom är de här godbitarna riktigt enkla att göra. Testa själv vettja!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Glutenfria fudge brownie cookies

Portioner: 10

Ingredienser

5 dl florsocker
1 dl kakao
1 krm vaniljpulver
1 nypa salt
3 små äggvitor
150 g chokladknappar

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 10st

Ingredienser

5 dl florsocker
1 dl kakao
1 krm vaniljpulver
1 nypa salt
3 små äggvitor
150 g chokladknappar

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Blanda florsocker, kakao och salt i en bunke.
  2. Tillsätt äggvitorna och fortsätt blanda tills du får en kladdig men jämn smet. Blanda till sist ner chokladknapparna.
  3. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader.
  5. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter. Låt svalna på plåten innan servering.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Blanda florsocker, kakao och salt i en bunke.
  2. Tillsätt äggvitorna och fortsätt blanda tills du får en kladdig men jämn smet. Blanda till sist ner chokladknapparna.
  3. Klicka upp smeten i 10 stycken på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader.
  5. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter. Låt svalna på plåten innan servering.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

5 1 Rösta
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Netasha
7 years ago

Ett stort Tack för detta recept! 🙂 Är både gluteintolerans och mjölkproteinallergiker 🙂

Anonymous
7 years ago

De ser riktigt goda ut!

Veronica
7 years ago

Måste göra!! Vad är det för chokladknappar du använder? Brukar dom ligga vid baksakerna i butik eller godiset?

Sandra
2 years ago

Hej! Kan man ersätta äggvitor med kikärtsspad?

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?