Frozen-kalas

Min treåriga dotter är helt förälskad i filmen Frozen. Hon har sett den så många gånger att t. om jag har lärt mig alla repliker utantill och hon kan alla rörelser till scenen där Elsa ”slår sig fri”. Helt underbart haha! Jag minns själv när jag vart helt fast i en film eller serie som barn. Man tröttnade aldrig!

Hon har länge önskat sig ett Frozen-kalas och igår blev det äntligen av. Ja på en måndag haha, lite tokigt veckan blir genast lite roligare när man festar till det en vardag.
Tårtan, cupcakesen och dekorationerna, ja allt var inspirerat av filmen! Riktigt roligt var det att se min dotters blir när hon fick se tårtan första gången. ”Mamma, titta det är Elsa!”.
Till fyllning av tårtan använde jag blåbärsmousse och vaniljkräm. Tårtbotten gjorde jag enligt det klassiska ”tre lika”-receptet. Under sugar pasten spacklade jag tårtan med italiensk marängsmörkräm. Cupcaksen är gjoda av saftiga chokladmuffins toppade med fluffig vit chokladfrosting utan smör.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
6 år sedan

Vilket underbart frozen-kalas! Hon måste varit överlycklig! 🙂

Anonym
6 år sedan

Åh vilket drömkalas! Jag undrar hur tjock tårtbotten blir? Delar du den eller gör du flera stycken? Hur många tårtbotten hade du till denna tårtan?

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x