Jag älskar tårta men jag är tyvärr den enda i familjen som gör det. Bakar jag en tårta i vanlig storlek betyder det alltså att jag måste kämpa i mig den under typ en veckas tid innan den är uppäten och det är sällan jag är SÅ sugen på tårta haha. Därför har jag börjat göra sätta ihop tårtor i glas. Då kan jag enkelt bara några få portioner!
Hemligheten är att baka en rulltårtsbotten och sedan stansa ut rundlar i samma storlek som glasets öppning. Får du rulltårtsbotten över är det bara att frysa in och spara tills när du är sugen på tårta nästa gång!
Den tårtan jag gjorde igår vart en riktig syrlig och fräsch historia. En citronmarängtårta med ljusa bottnar, lemon curd, vispgrädde, toppad med en luftig maräng!
Helt fantastiskt!!
// Paulina
100kitchenstories.se
Ser otroligt gott ut! Och dina bilder är alltid helt fantastiska!
sv Det var helt magiskt gott kan jag lova! 😀
Tack fina du ❤️
Så himla smart OCH vad gott!!
Dåligt hungrig man blev nu då :’)
Sååå himla läckra! Fina bilder du tar. Jättefin blogg ♡ kram