I mitt svartvita kök

Äntligen kan jag visa er lite från mitt kök! Det har varit en riktigt lång process för mig att för det första ens veta hur jag vill ha det. En av mina problem är att jag tycker att allt är så fint haha men samtidigt vill jag inte ha det plottrigt. Dock trodde jag aldrig att det skulle resultera i att jag skulle ÄLSKA svartvitt och minimalistiskt.
 
Jag har halva köket kvar att fixa så det här är bara matplatsdelen men nu känner jag att jag helt klart är på rätt spår! Det skulle dock vara fint att ha något på matbordet. Jag har testat lite olika ljusbrickor, löpare osv men känner inte riktigt att jag hittat rätt än. Någon som har något tips?

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
6 år sedan

Åh, vad fint det ser ut! 🙂

Anonym
6 år sedan

Jättefint. Vart har du köpt mattan?

Johan
6 år sedan

fint

Fatima
6 år sedan

Ser ju väldigt elegant ut!

JUNITJEJ
6 år sedan

Så fint!

Emma -Merakibeauty.se
6 år sedan

så fint du har 🙂

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x