I mitt svartvita kök

Äntligen kan jag visa er lite från mitt kök! Det har varit en riktigt lång process för mig att för det första ens veta hur jag vill ha det. En av mina problem är att jag tycker att allt är så fint haha men samtidigt vill jag inte ha det plottrigt. Dock trodde jag aldrig att det skulle resultera i att jag skulle ÄLSKA svartvitt och minimalistiskt.
 
Jag har halva köket kvar att fixa så det här är bara matplatsdelen men nu känner jag att jag helt klart är på rätt spår! Det skulle dock vara fint att ha något på matbordet. Jag har testat lite olika ljusbrickor, löpare osv men känner inte riktigt att jag hittat rätt än. Någon som har något tips?

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

I mitt svartvita kök

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
7 years ago

Åh, vad fint det ser ut! 🙂

Anonym
7 years ago

Jättefint. Vart har du köpt mattan?

Johan
7 years ago

fint

Fatima
7 years ago

Ser ju väldigt elegant ut!

JUNITJEJ
7 years ago

Så fint!

Emma -Merakibeauty.se
7 years ago

så fint du har 🙂

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?