Så här gör du:
- Centerfluff: Lägg center och vispgrädde i en kastrull och värm upp på medelvärme.
- Rör om hela tiden tills chokladen smält in helt i vispgrädden och häll sedan i fluffsmeten i en kall skål.
- Plasta in skålen och låt den stå i kylskåpet i minst 4 h, men helst över natten.
- Vispa upp centerfluffet och dekorera dina cupcakes med den!
- Chokladmuffins: Sätt ugnen på 175 grader.
- Fördela cupcakeformar i en muffinsplåt.
- Smält smöret i en kastrull.
- Tillsätt vaniljsocker, vatten, mjölk och ägg till smöret.
- Blanda mjöl, kakao, bikarbonat, bakpulver och ströocker, och sikta ner i smörblandningen.
- Vispa till en slät smet.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
- Låt muffinsen svalna helt innan du har på frosting.
- Fyllning: Gröp ur varje muffins och fyll med dulche de leche.
- Spritsa centerfluffet på dina muffins.
- Garnera med den dulche de leche som blir över och centerchoklad.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Ser fantastiskt goda ut!😋
Yumiiii ser så gott ut, måste nog provas!
Hej! Vet du om de går att frysa in? Utan garnering då.
Tack!
Asså känner mig ÄRAD att jag fick smaka dessa! De var fantastiskt goda. Tusen tack finis <3
Ingen orsak fina du <3