Efter flera veckors bakande med saffran och pepparkakskrydda, behöver jag ta en liten paus från de smakerna känner jag haha. Så dagens bakning blev riktigt saftiga och goda pistagecupcakes med en fluffig cream cheese frosting. Mums!
Vi får se om de blir några kvar till resten av familjen haha, för handen på hjärtat så är dessa helt klart min favorit i cupcake-väg. De är inte alls särskilt söta som cupcakes tenderar att bli och de små bitarna av pistagenötter i smeten ger ett härligt tuggmotstånd. Den fluffiga färskost-frostingen är verkligen pricken över i:t!
Åh så vackra!
Vad vackra de blev! Får man fråga vad du använder för sprits, för att forma rosorna och vad man kan få tag i sådana? 🙂
Tack så mycket! 🙂 Jag använder tyllen #1B från Wilton. Den finns på Panduro, Cervera, Tandfondant.se, Cakedesign.se
WOW så gott det ser ut! Underbara bilder du tagit på dem!