Chocolate chip cookies smulpaj

Häromdagen så fick jag lite kakdeg över efter att ha bakat ännu en sats av mina favorit chocolate chip cookies och tanken slog mig att det borde vara supergott att använda i smulpaj tillsammans med ett gäng syrliga bär. Det blev verkligen en super god twist på den svenska sommarklassikern och passar perfekt med en kula glass.
Ingredients:
350 g frozen berries
1 tablespoon potato flour
0.25 cups granulated sugar
2 teaspoon vanilla
1/2 batch chocolate chip cookie dough
Do this:
1. Preheat the oven to 390 F.
2. Gently mix frozen berries, potato flour, granulated sugar and vanilla sugar well in a bowl. Add everything into a pie baking pan.
3. Crumble cookie dough over the berries so that as much as possible of the berries are covered.
4. Bake the pie in the middle of the oven for about 20 minutes and serve with vanilla ice cream.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Chocolate chip cookies smulpaj

Ingredienser

350 g frysta bär
1 msk potatismjöl
0,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 halv sats chocolate chip cookies deg

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

350 g frysta bär
1 msk potatismjöl
0,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 halv sats chocolate chip cookies deg

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda frysta bär, potatismjöl, strösocker och vaniljsocker väl i en skål. Lägg sedan över allt i en pajform.
  3. Smula kakdegen över bären så att så mycket som möjligt av bären täcks.
  4. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 20 minuter och servera med vaniljglass eller vaniljsås.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda frysta bär, potatismjöl, strösocker och vaniljsocker väl i en skål. Lägg sedan över allt i en pajform.
  3. Smula kakdegen över bären så att så mycket som möjligt av bären täcks.
  4. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 20 minuter och servera med vaniljglass eller vaniljsås.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
7 years ago

Men åh , varför klickade jag in här igen!? Nu blev jag sjuuuukt hungrig!

ISA
ISA
7 years ago

blir nästan fnissig av allt gott du kommer på att baka! dreggel igen på denna<3

Johanna
7 years ago

vad gott!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?