Så här gör du:
- Muffins: Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret och häll i grädd filen. Låt svalna.
- Vispa ägg och socker med elvisp tills du får en vit och pösig smet.
- Rör ner smörblandningen.
- Blanda de torra ingredienserna och sikta ner dem i smeten. Blanda med slickepott tills allt böandat sig väl.
- Lägg muffinsformar i muffinsplåten och fyll dem med 2/3 smet.
- Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter.
- Låt muffinsen svalna helt innan du spritsar på frostingen.
- Frosting: Ställ fram smöret innan så det hinner bli rumstempererat och mjukt.
- Smält den vita chokladen över vattenbad eller i micro. Låt svalna helt.
- Vispa upp smöret fluffigt, ju längre du vispar desto mindre smörsmak.
- Häll i den vita chokladen och skeda ner philadelphiaosten och fortsätt vispa till en slät frosting.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Åhh ser så underbart gott ut, måste definitivt göras! En fråga bara, tror du att man skulle kunna byta ut en del/hela mängden av strösockret mot farinsocker utan att "förstöra" receptet? Har alltid älskat kombinationen av varma kryddor och farinsocker, särskilt nu i juletid 😀
Absolut kan du det, tror det kommer blir riktigt gott! 🙂
Jättefina och goda låter dom också 🙂
Tack 🙂
Mumsigt 😀
mumms
Supergoda!!! Perfekta till julen!!
Tack, vad kul att du gillade dem! ☺️