Hade en massa bär och chokladganache över efter den senaste bakningen och gjorde då denna underbart goda bärtårta. En riktigt somrigt och fräscht bakverk! Botten är enligt tre lika receptet och tårtan är fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Spacklade tårtan med vit chokladganache (första gången, brukar annars alltid använda smörkräm) och dekorerade med mörk chokladganache och färska bär. Penslade bären med lite gele för att behålla fräschhet och glans. Mina recept innehåller aldrig animaliskt gelatin, jag bakar alltid med gelesocker multi när jag gör mousse, gele osv som innehåller vegetabiliskt geleringsmedel istället. Jag gjorde tårtan i en 20-centimeters form och ingredienserna nedan räcker för ca ett lager fyllning för en sådan tårtstorlek. Receptet hittar ni nedan 🙂 Om ni önskar kan jag lägga upp receptet på tårtbotten i ett separat inlägg då det blir för mycket att skriva in här.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Jag vill gärna ha receptet på denna tårtbotten som du använt här 🙂