Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: ca 10 bitar
Ingredienser
150 g kataifi (hittas främst i butiker som säljer produkter från Mellanöstern)
50 g smör
1 liter mjölk (3% fetthalt)
2 dl mannagryn
2 tsk vaniljsocker
Topping
50 g kataifi
25 g smör
3 dl vispgrädde
Finhackad pistage
Färska bär (valfritt)
Sirap
3 dl socker
1,5 dl vatten
3 droppar citronsaft
1 tsk apelsinblommsvatten eller rosenvatten
Tips!
Portioner: ca 10 bitarst
Ingredienser
150 g kataifi (hittas främst i butiker som säljer produkter från Mellanöstern)
50 g smör
1 liter mjölk (3% fetthalt)
2 dl mannagryn
2 tsk vaniljsocker
Topping
50 g kataifi
25 g smör
3 dl vispgrädde
Finhackad pistage
Färska bär (valfritt)
Sirap
3 dl socker
1,5 dl vatten
3 droppar citronsaft
1 tsk apelsinblommsvatten eller rosenvatten
TIPS!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK