Det absolut bästa med chocolate chip cookies är chokladen. Jag slänger alltid in lite extra chokladbitar i min cookie dough för att jag tycker att det är så himla gott med det där härliga tuggmotståndet från chokladbitarna i den segmjuka kakan. Den här varianten är en segmjuk brownie cookie med chokladbitar av både vit, ljus och mörk choklad.
I det här receptet har jag använt Khoisan Teas nya chokladbakprodukter. Lyxig kakao och fantastiskt krämig bakchoklad i olika kakaohalt som både är fair trade och ekologisk. I vanliga fall brukar jag bara ha en chokladsort i chocolate chip cookies men eftersom att jag föll pladask för både kakaon och alla tre chokladsorter så tänkte jag att, nä jag både smaksätter och fyller mina cookies med allt mumsigt så att det blir sådär galet goda cookies med det lilla extra.
En steg för steg-video på hur jag gör dessa cookies hittar ni på min instagram @mykitchenstories.se och mer om produkterna kan ni läsa på khoisantea.se.