Härligt segmjuka cookies med mandelmassa och knäckig nöttosca på toppen. Dessa toscacookies bara smälter i munnen och är beroendeframkallande goda.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Härligt segmjuka cookies med mandelmassa och knäckig nöttosca på toppen. Dessa toscacookies bara smälter i munnen och är beroendeframkallande goda.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Portioner: 20
Ingredienser
Ingredienser (cookies):
100 g mandelmassa
200 g mjukt, rumstempererat smör
0,5 dl strösocker
2 dl brunt, farinsocker strö
1 ägg
4,25 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
2 tsk maizena
Ingredienser (toscaglasyr):
3 dl naturella nötter av valfri sort (jag använde pistagenötter och mandelflarn)
0,5 dl vispgrädde
50 g smör
0,5 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 nypa salt
Tips!
Portioner: 20st
Ingredienser
Ingredienser (cookies):
100 g mandelmassa
200 g mjukt, rumstempererat smör
0,5 dl strösocker
2 dl brunt, farinsocker strö
1 ägg
4,25 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
2 tsk maizena
Ingredienser (toscaglasyr):
3 dl naturella nötter av valfri sort (jag använde pistagenötter och mandelflarn)
0,5 dl vispgrädde
50 g smör
0,5 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 nypa salt
TIPS!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK