Härligt segmjuka cookies med mandelmassa och knäckig nöttosca på toppen. Dessa toscacookies bara smälter i munnen och är beroendeframkallande goda.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Härligt segmjuka cookies med mandelmassa och knäckig nöttosca på toppen. Dessa toscacookies bara smälter i munnen och är beroendeframkallande goda.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 20
Ingredienser
Ingredienser (cookies):
100 g mandelmassa
200 g mjukt, rumstempererat smör
0,5 dl strösocker
2 dl brunt, farinsocker strö
1 ägg
4,25 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
2 tsk maizena
Ingredienser (toscaglasyr):
3 dl naturella nötter av valfri sort (jag använde pistagenötter och mandelflarn)
0,5 dl vispgrädde
50 g smör
0,5 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 nypa salt
Tips!
Portioner: 20st
Ingredienser
Ingredienser (cookies):
100 g mandelmassa
200 g mjukt, rumstempererat smör
0,5 dl strösocker
2 dl brunt, farinsocker strö
1 ägg
4,25 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
2 tsk maizena
Ingredienser (toscaglasyr):
3 dl naturella nötter av valfri sort (jag använde pistagenötter och mandelflarn)
0,5 dl vispgrädde
50 g smör
0,5 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 nypa salt
TIPS!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK