Snart går min bok till tryck!

Idag var jag en sväng till Bonnier Fakta och tittade på provtrycken på alla bilder och uppslag till min bok. Den här boken är så himla fin, finare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig att en bok kan bli 😍 Nu ska vi läsa igenom alla texter och recept en sista vända innan den går till tryck!!! Men innan den hamnar hemma hos er i slutet på april ska den signeras. Vi har bokat hela två dagar för att signera böcker och jag hoppas att jag får signera böcker tills jag får kramp i handen 😂 Längtar efter att få skriva en liten hälsning i era böcker 😍 Har du inte beställt boken än kan du fortfarande göra det HÄR!  ❤️ STOR kram och hoppas att ni får en underbar helg 🌸

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x