Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
Pajskal
125 g rumstempererat smör
3 dl vetemjöl
1 dl florsocker
2 äggulor
Salt vaniljkola med saffran:
300 g smör
4 dl strösocker
1 dl ljus sirap
6 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
1 g saffran
0,5 tsk salt
Garnering:
3 dl lingon
1 tsk flingsalt
Tips!
Receptet bakas i en rund pajform med avtagbara kanter med diameter på 23 cm och ger 10-12 generösa bitar salt kolapaj med lingon och flingsalt
Ingredienser
Pajskal
125 g rumstempererat smör
3 dl vetemjöl
1 dl florsocker
2 äggulor
Salt vaniljkola med saffran:
300 g smör
4 dl strösocker
1 dl ljus sirap
6 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
1 g saffran
0,5 tsk salt
Garnering:
3 dl lingon
1 tsk flingsalt
TIPS!
Receptet bakas i en rund pajform med avtagbara kanter med diameter på 23 cm och ger 10-12 generösa bitar salt kolapaj med lingon och flingsalt
Receptet bakas i en rund pajform med avtagbara kanter med diameter på 23 cm och ger 10-12 generösa bitar salt kolapaj med lingon och flingsalt
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK