Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Hej behövs fet inget bakpulver?
Hls Christer
Använder du grövre “vanligt mannagryn” eller finare mjöl typ masa harina?
När man plattar den andra gången innan man steker den ska man ta smör och oljeblandningen på då också, och strö över mannagryn? Eller är det bara på första plattningen?
Bra fråga! Smör- och oljeblandningen samt mannagrynen används bara vid första plattningen när du formar och viker degen. När du sedan plattar ut dem precis innan stekning behövs det inte mer fett eller mannagryn – då ska de bara formas försiktigt till rätt storlek. Lycka till, hoppas de blir härligt frasiga! 💛