Msemen (Rghaif) – frasiga marockanska mannagrynspannkakor

msemen.jpg

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Msemen (Rghaif) – frasiga marockanska mannagrynspannkakor

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Dela receptet

4.8 4 Röster
Betygsätt receptet
guest
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christer
Christer
1 year ago

Hej behövs fet inget bakpulver?
Hls Christer

Anna
Anna
1 year ago

Använder du grövre “vanligt mannagryn” eller finare mjöl typ masa harina?

Eli
Eli
6 months ago

När man plattar den andra gången innan man steker den ska man ta smör och oljeblandningen på då också, och strö över mannagryn? Eller är det bara på första plattningen?

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

Bullar

Letar du efter något speciellt?