Morotstårta

koketskurser

Det här inlägget är ett annonssamarbete med Kökets kurser

Nu har jag äntligen kommit igång med Teas tårtkurs på Kökets kurser. Det är en onlinekurs fullspäckad med recept, videos och tips om hur man lyckas med både goda och fina tårtor. Jag fastnade lite extra för avsnittet om Amerikanska tårtor där Tea visar en otroligt vacker naked cake med morotsbottnar, färskostfyllning och en len vaniljsmörkräm.koketskurser2

Saftiga morotsbottnar med kokos, syrlig färskostkräm och len vaniljsmörkräm. En riktig dröm för oss som gillar morotskaka! I vanliga fall gillar ju jag inte smörkräm men när den spacklas så tunt som den gör på en naked cake så tog den inte alls över utan fanns där bara behagligt i bakgrunden. Jag gjorde inte min morotstårta precis som Tea utan garnerade med smörkola, hasselnötskross, blåbär och vita blommor.

Receptet på smörkolan är också ett av Teas recept som finns i kursen och man kan väl säga att jag var lite väl generös med den. Rinnandet över tårtan gick över styr men den är SÅ god. Jag hade lätt täckt hela tårtan med den om jag kunde.

Kökets kurs med Tea Malmegård är lärorik både för dig som bakar mycket och för dig som är nybörjare. Att lära sig av någon som kan mer och är utbildad konditor är väldigt inspirerande. Vill du lära dig mer om att baka tårtor i en kurs som du kan ha i mobilen, läsplattan och datorn att ta fram både i köket, soffan eller stranden så tycker jag att du ska investera i den här kursen. Du kan läsa mer om hur du går kursen HÄR och om du anger koden MKS50 så får du 50 kr rabatt fram till den 15 augusti.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x