Mocktail med blodgrape & ingefära

Fotograf: Albin Hag

Nu är en ny säsong av Halv Åtta hos en Youtuber igång och den här gången är det jag, Alice Stenlöf, Hoda Mirza och Nicole Falciani som tävlar om vem som kan laga den bästa trerätters-middagen. I avsnitt 2 är det jag som bjuder på middag och till fördrink blev det en vitaminboost iform av en mocktail med blodgrape och ingefära.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 
mocktail blodgrape ingefära

Mocktail med blodgrape & ingefära

Portioner: 4

Ingredienser

500 ml juice från blodgrape (ca 5-6 stora blod grapes)
5 cm ingefära
1 dl grenadine drinkmix
2 msk honung
krossad is
blodgrapesskivor och mynta att dekorera med

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 4st

Ingredienser

500 ml juice från blodgrape (ca 5-6 stora blod grapes)
5 cm ingefära
1 dl grenadine drinkmix
2 msk honung
krossad is
blodgrapesskivor och mynta att dekorera med

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Pressa juicen från blodgrapes om du inte köper färdig juice.
  2. Skala och riv ingefäran fint. Blanda ner det i juicen och låt stå i minst 30 min.
  3. Krossa isen och fyll glasen generöst med is.
  4. Blanda ner grenadine och honung i juicen. Sila bort ingefäran och häll upp i glasen.
  5. Garnera med blodgrape och mynta. Servera direkt!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Pressa juicen från blodgrapes om du inte köper färdig juice.
  2. Skala och riv ingefäran fint. Blanda ner det i juicen och låt stå i minst 30 min.
  3. Krossa isen och fyll glasen generöst med is.
  4. Blanda ner grenadine och honung i juicen. Sila bort ingefäran och häll upp i glasen.
  5. Garnera med blodgrape och mynta. Servera direkt!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept

Dela receptet

1 1 Rösta
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?