Jag vill baka ditt recept!

Hej vänner! Idag när jag satt och scrollade igenom min bakgrupp på Facebook, ”Vad bakar du idag?”, fick jag en liten idé. Ni sitter ju på en hel drös med fantastiska recept och jag vill gärna prova att baka dem, fota och dela med mig av det de recepten till resten av alla bakglada människor här i Sverige. Självklart med hänvisning till den som skickat in receptet. Känner du att du sitter på ett riktigt gott och bra recept som du vill dela med dig av? Maila det då till mykitchenstories.se[at]gmail.com så har det chans att synas här, på instagram och Facebook med ditt namn. Hur kul? Ser fram emot att ta del av era underbara recept. Stor kram❤️

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Julia
Julia
2 år sedan

Chokladkaka

150 g smör
3/4dl kakao
3 ägg
3 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Grädda i 150 grader i ca 30 min.

Toppa med smält choklad och nötter eller silverkulor 😋

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x