Jag vill baka ditt recept!

Hej vänner! Idag när jag satt och scrollade igenom min bakgrupp på Facebook, ”Vad bakar du idag?”, fick jag en liten idé. Ni sitter ju på en hel drös med fantastiska recept och jag vill gärna prova att baka dem, fota och dela med mig av det de recepten till resten av alla bakglada människor här i Sverige. Självklart med hänvisning till den som skickat in receptet. Känner du att du sitter på ett riktigt gott och bra recept som du vill dela med dig av? Maila det då till mykitchenstories.se[at]gmail.com så har det chans att synas här, på instagram och Facebook med ditt namn. Hur kul? Ser fram emot att ta del av era underbara recept. Stor kram❤️

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Jag vill baka ditt recept!

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Julia
Julia
3 years ago

Chokladkaka

150 g smör
3/4dl kakao
3 ägg
3 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Grädda i 150 grader i ca 30 min.

Toppa med smält choklad och nötter eller silverkulor 😋

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?