Jag ska skriva en bakbok!

884554D8-F4D8-4A7C-96DD-3C069334FFA0.jpeg
Nu är allting spikat och jag får äntligen avslöja för er att jag kommer att bli författare till min alldeles egna bakbok. Det känns så overkligt och helt fantastiskt! Jag har länge haft som dröm att släppa recept i bokform och ni har inte direkt gjort det lättare för mig med alla era frågor om jag inte ska släppa en bok snart 🙈 Som jag har behövt bita mig i tungan den senaste tiden 🤪 Tack för att ni alltid peppar mig till att göra sånna här saker och tack till Bonnier Fakta för att ni tror på mig ❤️ Det här kommer att bli så kul! KRAM 🌟

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x