En storbrunch mitt i veckan

brunch2
Idag hade jag mina fina vänner Imane och Sara över på en mysig brunch. Tiden nu efter examen försöker jag ta igen tid med människor som jag tycker om och som gör mig glad. Jag lever i någon post tenta bubbla och är typ lite mosig i huvet haha men det är ändå rätt skönt stt få ha det så efter en tid med mycket stress och många måsten.
brunch3

brunch4
Det är så himla roligt att bjuda på brunch! Jag brukar sällan ha dukat upp allt på bordet när mina gäster kommer, vi gör det oftast tillsammans eftersom alla är sugna på olika saker och på olika sätt. Älskar när det är avslappnat och man fixar maten tillsammans.

Saken är bara den att när det är två bloggare i sällskapet så tar serveringen typ 1h att göra instagramvänlig och fotografering av maten 1-2 timmar. Maten är alltså kall när det är dags att äta haha. Men vad gör man inte för Instagram? Väldigt gott var det iallafall!
brunch5
Dagens brunch bestod av en härlig mix av avocadomackor, pannkakor, färsk frukt, smoothies, kaffe, fikabröd och mina veganska brownies på svarta bönor.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

En storbrunch mitt i veckan

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?