En storbrunch mitt i veckan

brunch2
Idag hade jag mina fina vänner Imane och Sara över på en mysig brunch. Tiden nu efter examen försöker jag ta igen tid med människor som jag tycker om och som gör mig glad. Jag lever i någon post tenta bubbla och är typ lite mosig i huvet haha men det är ändå rätt skönt stt få ha det så efter en tid med mycket stress och många måsten.
brunch3

brunch4
Det är så himla roligt att bjuda på brunch! Jag brukar sällan ha dukat upp allt på bordet när mina gäster kommer, vi gör det oftast tillsammans eftersom alla är sugna på olika saker och på olika sätt. Älskar när det är avslappnat och man fixar maten tillsammans.

Saken är bara den att när det är två bloggare i sällskapet så tar serveringen typ 1h att göra instagramvänlig och fotografering av maten 1-2 timmar. Maten är alltså kall när det är dags att äta haha. Men vad gör man inte för Instagram? Väldigt gott var det iallafall!
brunch5
Dagens brunch bestod av en härlig mix av avocadomackor, pannkakor, färsk frukt, smoothies, kaffe, fikabröd och mina veganska brownies på svarta bönor.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x