Dyrt vs. Billigt – ny video på min youtube-kanal

Hoppas att ni har haft en bra början på det nya året! 2019 var underbart, intensivt, tufft, fyllt av skratt och tårar och jag ser så mycket fram emot att se vad 2020 har att bjuda på. En av de sakerna som jag är mest stolt över under 2019 är bland annat bakpodden Tillåt Kakor som jag gör tillsammans med Emma Brink Rask. Efter att vi spelade in sista avsnittet för 2019 så spelade vi in en liten youtube-video där jag satte Emmas smaklökar på prov. Titta gärna på videon ovan, prenumerera och ge tummen upp om du tycker om den här typen av innehåll. KRAM!

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x