Bake along live på instagram!

Vänner! Jag har fått en underbar idé. Vad är roligare än att baka? Jo, att baka tillsammans! Instagram lanserade förra året möjlighet att sända live på sitt instagramkonto och det vill jag ta tillvara på. Jag tänkte därför att jag en gång i veckan bakar någonting live på min instagram @mykitchenstories.se.

För den som vill vara med och baka tillsammans med mig och då också få svar på sina frågor och funderingar om bakning och såklart mycket annat kan passa på att ställa det samtidigt. Hur kul låter inte det?

Jag kommer att sända live varje torsdag kl.20:00 till att börja med. Tid och dag kanske ändras någon dag eller vecka men annars är det den fasta tiden och dagen som jag ska försöka hålla så att det också blir enkelt för er att komma ihåg.

Först ut har vi snickerspaj! Den här pajen är en riktig favorit både hos mig och er och därför känns det som en självklarthet att kicka igång livebakningen med den. Receptet på den hittar ni HÄR! Tips från mig för att enklare hänga med i bakningen live är:

  1. Läs igenom receptet innan så kan du lättare följa med i bakningen. Då behöver du heller inte titta i det under tiden som du följer med i livesändningen.
  2. Mät upp ingredienserna innan. Det går betydligt mycket snabbare och enklare att baka om man mäter upp alla ingredienser innan.
  3. Våga fråga! Inga frågor är dumma. Ställ så många frågor du har och om din fråga försvinner i kommentarsflödet är det bara att ställa den igen. Jag brukar vara bra på att svara på nästan alla kommentarer samtidigt som jag bakar men ibland kan det gå lite snabbt. Så fråga helt enkelt så många gånger tills dess att jag besvarar just din fråga.

Hoppas att ni är lika taggade som mig på att baka tillsammans och jag hoppas såklart att så många som möjligt av er vill vara med och baka! Efter livesändningen vill jag hemskt gärna se era färdiga resultat och ni får gärna skicka dem i DM på instagram så kan jag dela dem i mina stories.

Kram! <3

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x