Bakakuten – ny app som hjälper dig i bakningen

Inlägget innehåller reklam för min app Bakakuten

ÄNTLIGEN får jag berätta för er om min egen app – Bakakuten! 😍 Jag släppte egentligen den här nyheten på min instagram @camillahamid redan i torsdags men jag var så skakis av nervositet, glädje och stolthet att jag helt enkelt glömde bort att skriva om det här på bloggen.

Den är inte bara fylld med en massa recept utan också funktioner som underlättar din bakning. Bakakuten hjälper dig att bestämma dig för vad du ska baka baserat på ditt sötsug, hjälper dig att ta vara på de ingredienser du redan har hemma, ger tips på vad du kan baka till olika högtider och MYCKET MER! 🎉 Jag är så otroligt stolt och glad över det här projektet som jag har jobbat med i snart 1 år. Appen lanseras den 25/10 till både Apple- och Android-användare och fram tills dess kan ni förhandsbeställa den i Apple store och Play butik till rabatterat pris! Klicka HÄR för att förhandsbeställa.

Recepten från appen är några från bloggen men också exklusiva recept och kommer varje månad att uppdateras med nya exklusiva recept som bara du med appen får tillgång till 🍰

Det här är en app du inte vill missa så passa på att förhandsbetälla den HÄR för endast 95 kr. Efter lanseringen kommer den att kosta 119kr. Man betalar endast en gång för appen sen har man tillgång till den för evigt!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

Bakakuten – ny app som hjälper dig i bakningen

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

5 1 Rösta
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?