Bakakuten – ny app som hjälper dig i bakningen

Inlägget innehåller reklam för min app Bakakuten

ÄNTLIGEN får jag berätta för er om min egen app – Bakakuten! 😍 Jag släppte egentligen den här nyheten på min instagram @camillahamid redan i torsdags men jag var så skakis av nervositet, glädje och stolthet att jag helt enkelt glömde bort att skriva om det här på bloggen.

Den är inte bara fylld med en massa recept utan också funktioner som underlättar din bakning. Bakakuten hjälper dig att bestämma dig för vad du ska baka baserat på ditt sötsug, hjälper dig att ta vara på de ingredienser du redan har hemma, ger tips på vad du kan baka till olika högtider och MYCKET MER! 🎉 Jag är så otroligt stolt och glad över det här projektet som jag har jobbat med i snart 1 år. Appen lanseras den 25/10 till både Apple- och Android-användare och fram tills dess kan ni förhandsbeställa den i Apple store och Play butik till rabatterat pris! Klicka HÄR för att förhandsbeställa.

Recepten från appen är några från bloggen men också exklusiva recept och kommer varje månad att uppdateras med nya exklusiva recept som bara du med appen får tillgång till 🍰

Det här är en app du inte vill missa så passa på att förhandsbetälla den HÄR för endast 95 kr. Efter lanseringen kommer den att kosta 119kr. Man betalar endast en gång för appen sen har man tillgång till den för evigt!

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x