En smakkombination som jag verkligen har fattat tycke för senaste tiden är apelsin och saffran. Tänk er ett sprött pajskal gjort på pepparkaka, krämig apelsinfyllning och fluffig saffransmaräng!
En smakkombination som jag verkligen har fattat tycke för senaste tiden är apelsin och saffran. Tänk er ett sprött pajskal gjort på pepparkaka, krämig apelsinfyllning och fluffig saffransmaräng!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 6-8 bitar
Ingredienser
Pajskal:
300 g pepparkakor
150 g smör
Fyllning:
10 stora äggulor
2 burkar sötad kondenserad mjölk à 397 g
skal från 2 apelsiner
saft från 1 apelsin
Saffransmaräng:
2 äggvitor
1 g saffran
1 krm salt
1 dl strösocker
Tips!
Pajen bakas i en 23 cm pajform.
Pajen bakas i en 23 cm pajform.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK