Gjorde dessa underbart goda RAW-inspirerade cakepops till gårdagens lilla dejt med vänner. Vill du göra dem helt RAW så använder du RAW-kakao och doppar dem bara i kokos och inte i choklad.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 10
Ingredienser
20 färska dadlar
2 dl cashewnötter
2 msk kokosfett
2 msk kaffe
2 msk kakao
Dekoration:
200 g mörk choklad
havssalt
200 g vit choklad
kokosflingor
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK