Så här gör du:
- Botten: Täck botten av en rund form med avtagbara kanter, med bakplåtspapper.
- Grovhacka jordnötterna och blanda ihop med den kondenserade mjölken.
- Tryck ut smeten i botten av formen och ställ in formen i kylen medan du gör resten av stegen i receptet.
- Jordnötsfyllning: Blanda ihop ingredienserna och bred ut över din jordnötsbotten i formen.
- Karamellfyllning: Blanda ihop karamelliserad mjölk och saltade jordnötter och bred ut över jordnötsfyllningen i formen.
- Låt formen stå i kylskåpet i minst 1 h innan du toppar med smält choklad så att karamellfyllninge verkligen sätter sig. Den kommer inte att stelna helt, utan fortfarande vara lite kladdig.
- Grovhacka den mörka chokladen och smält i micro eller över vattenbad. Låt svalna medan formen fortfarande står i kylskåpet.
- Ta bort kanterna från formen och ställ kakan på ett galler eller liknande. Häll över den smälta chokladen och ta hjälp av en sked eller spatel för att se till att chokladen täcker hela kakan.
- Ställ tillbaka kakan i kylskåpet tills chokladen stelnat helt.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Det här ser ÖVERJORDISKT GOTT UT!
mem mums!
Men åååh, så gott!
Den här ska jag testa till nästa kalas i mars ♡ lät och ser så god ut!
Vilka fina bilder! Tack för receptet!
Men oj så gott det ser ut och verkar