Härligt saftigt filmjölksbröd i långpanna som inte bara räcker till många, men som också går att variera precis hur du vill ha det! Ett riktigt skåprensarbröd, så att säga 😋
Inlägget innehåller reklam för min webbshop.
Härligt saftigt filmjölksbröd i långpanna som inte bara räcker till många, men som också går att variera precis hur du vill ha det! Ett riktigt skåprensarbröd, så att säga 😋
Inlägget innehåller reklam för min webbshop.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
4 dl havregryn (extra gott tycker jag att det blir med fiberhavregryn)
10 dl vetemjöl
2 dl linfrön
2 dl russin
3 dl solroskärnor
4 tsk bikarbonat
2 tsk salt
11 dl filmjölk
1 dl honung
Tips!
Ingredienser
4 dl havregryn (extra gott tycker jag att det blir med fiberhavregryn)
10 dl vetemjöl
2 dl linfrön
2 dl russin
3 dl solroskärnor
4 tsk bikarbonat
2 tsk salt
11 dl filmjölk
1 dl honung
TIPS!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK