Glutenfritt, chokladigt, tuggmotstånd – behöver jag säga mer? Så gott! Den tar lite tid att göra men är helt klart värd väntan. Vill du även göra den nötfri så kan du byta ut pecannötterna mot rice krispies eller liknande.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
Ingredienser (kladdkakan):
250 g mörk choklad
1 dl kallt bryggkaffe
250 g rumsvarmt smör
2 dl strösocker
4 ägg
2 krm salt
Ingredienser (pecannötkola):
5 dl vispgrädde
3 dl socker
0,5 dl farinsocker
2 msk honung
1,5 dl ljus sirap
3 msk kakao
50 g mjukt smör
2 nävar pecannötter
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
mumms de ser ut
åh va gott! älskar pecannötter, så det här var ett grymt recept 🙂
Åh va gott! 😍 kan man skippa kaffet om man vill? 🙂